Malzemeler:
-3 adet tavuk gogsu
-2 yemek kasigi bal
-1 adet portakal suyu
-3 yemek kasigi soya sosu
-3 yemek kasigi zeytinyagi
-1 cay kasigi zencefil
-4 cay kasigi hardal
(Ben toz hardal kullandim)
-3 dis sarimsak
-1 yemek kasigi susam
-Tuz,Karabiber
Tarif:
Tavuklar parmak seklinde dogranir. Portakal suyu,dovulmus sarimsak, siviyag, soya sosu, bal, hardal, zencefil, tuz, karabiber karistirilir ve tum malzemeler birlikte 10 dakika dinlendirilir. Karisimi yapismaz bir tavaya akarak suyunu cekene kadar pisirilir.
En son ustune susam eklenir
Ve afiyetle yenir
Tarif Yemek Name nin 2008 Temmuz sayisindan alintidir...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder