19 Temmuz 2011 Salı

Sevketi Bostan



-Kusbasi etleri cok kisik ateste (suyunu salip cekene kadar) etler yumusayana kadar pisir.
-Etler yumusadiktan sonra Sivi yag ilave et (1 cay bardagi kadar)
-Temizlenmis sevketi bostanlari tencereye ilave et. Sevketi bostanlar sararincaya kadar hep birlikte kavurmaya devam et (10-15 dk kadar)
-Tencereye sicak su ilave et(otlarin uzerini biraz asacak kadar olsun su)
-Terbiyesini otlar iyice yumusadiktan sonra dok tencereye. Terbiyeyi ekledikten sonra 10 dk daha pisir yemegi

TERBIYESI
-1 Yemek kasigi un ve yarim limon cirpilir...

NOT: Tuz eklemeyi unutmayin

Afiyet olsun

Fotograf ezgininmutfagindan sitesinden alinti.Ezginin tarifinde soganda kullanilmis...

Tarif icin Akdeniz Univertisesi Iletisim fakultesi yuksek lisans ogrencisi Sinem Aydogmus ve degerli annesine tesekkurler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

dreamweaver statistics
Dell coupon code 2012