-Kusbasi etleri cok kisik ateste (suyunu salip cekene kadar) etler yumusayana kadar pisir.
-Etler yumusadiktan sonra Sivi yag ilave et (1 cay bardagi kadar)
-Temizlenmis sevketi bostanlari tencereye ilave et. Sevketi bostanlar sararincaya kadar hep birlikte kavurmaya devam et (10-15 dk kadar)
-Tencereye sicak su ilave et(otlarin uzerini biraz asacak kadar olsun su)
-Terbiyesini otlar iyice yumusadiktan sonra dok tencereye. Terbiyeyi ekledikten sonra 10 dk daha pisir yemegi
TERBIYESI
-1 Yemek kasigi un ve yarim limon cirpilir...
NOT: Tuz eklemeyi unutmayin
Afiyet olsun
Fotograf
ezgininmutfagindan sitesinden alinti.Ezginin tarifinde soganda kullanilmis...
Tarif icin Akdeniz Univertisesi Iletisim fakultesi yuksek lisans ogrencisi Sinem Aydogmus ve degerli annesine tesekkurler