19 Temmuz 2011 Salı

Sevketi Bostan



-Kusbasi etleri cok kisik ateste (suyunu salip cekene kadar) etler yumusayana kadar pisir.
-Etler yumusadiktan sonra Sivi yag ilave et (1 cay bardagi kadar)
-Temizlenmis sevketi bostanlari tencereye ilave et. Sevketi bostanlar sararincaya kadar hep birlikte kavurmaya devam et (10-15 dk kadar)
-Tencereye sicak su ilave et(otlarin uzerini biraz asacak kadar olsun su)
-Terbiyesini otlar iyice yumusadiktan sonra dok tencereye. Terbiyeyi ekledikten sonra 10 dk daha pisir yemegi

TERBIYESI
-1 Yemek kasigi un ve yarim limon cirpilir...

NOT: Tuz eklemeyi unutmayin

Afiyet olsun

Fotograf ezgininmutfagindan sitesinden alinti.Ezginin tarifinde soganda kullanilmis...

Tarif icin Akdeniz Univertisesi Iletisim fakultesi yuksek lisans ogrencisi Sinem Aydogmus ve degerli annesine tesekkurler
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

dreamweaver statistics
Dell coupon code 2012